over mij

Zorg met warmte en begrip, zorgt voor veiligheid

Over Mij

Mijn naam is Stieneke Jansen, en woon in Enschede.

Vanaf september 2018 heb ik de overstap gemaakt om voor mijzelf te beginnen, en als ZZPer in de thuiszorg te werken.

 

In 1996 heb ik mijn opleiding voor A-verpleegkundige afgerond.

Na mijn opleiding in AZU ( academisch ziekenhuis utrecht), heb ik een aantal jaren in diverse verpleeghuizen, zorgcentra en thuiszorgorganisaties gewerkt.

Na het krijgen van kinderen heb ik een aantal jaren niet gewerkt, daarna weer de draad opgepakt, en in diverse zorgorganisaties, waaronder de thuiszorg, gewerkt.

 

De keus voor mijn bedrijfsnaam: "Thuiszorg Stieneke" is gekomen omdat ik het prettg vind om in de thuiszorg te werken, vooral omdat clienten zich het prettigst behoren te voelen, in hun eigen vertrouwde woonomgeving. Daarom een start gemaakt als ZZPer in de thuiszorg, om op warme en begripvolle manier aan clienten, in hun eigen unieke situatie, veilige zorg te kunnen bieden.

 

Ik ben een spontane, serieuze en betrouwbare vrouw, In lastige situaties stel ik mij flexibel op en ga naast de client staan, waardoor ik vertrouwen uitstraal. Lastige situaties worden dan omgezet naar dragelijke en hanteerbare situaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor iedereen is thuis zijn een plek waar je je veilig wilt voelen. Of je nu jong bent, oud, met z'n tweeen of alleen, of een gezin hebt. Iedereen heeft behoefte aan geborgenheid, in z'n eigen leefomgeving.