Kwaliteiten

Zorg met warmte en begrip, zorgt voor veiligheid

Kwaliteiten

Kiwa Keurmerk

Om er zeker van te zijn dat een ZZPer voldoet aan de beroeps en ondernemers eisen, en kwalitatief goede zorg biedt, eist de zorgverzekering van de ZZPer dat deze in bezit is van het KIWA keurmerk.

Dit heeft als voordeel dat u als client een goede en veilige keus kan maken uit het aanbod van ZZPers in de zorg thuis.

Het keurmerk van Thuiszorg Stieneke is in te zien voor derden.

Om dat te kunnen doen neemt u de volgende stappen.

 

Ga naar de website: MijnKeurmerk.nl

Klik op: Dossier raadplegen.

Log als volgt in:

Pasnummer: 9434

Geboortedatum: 26-09-1963

Derden wachtwoord:a9343

 

 

 

 

 

 

BIG register:

 

Dit register is gebaseerd op de wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg( wet BIG) en beschermt patienten tegen ondeskundig en onzorgvulkdig handelen door zorgverleners. Alleen zorgverleners met de beschermde titel mogen deze beroepen uitoefenen. Hiermee wordt de kwaliteit in de gezondheidszorg bewaakt.

Thuiszorg Stieneke is ingeschreven in het BIG-register als verpleegkundige niveau 4.  Deze registratie is ook in te zien voor derden, onder nummer:19037751330

 

VenVN

 

Om deskundig te zijn en te blijven voor de client, voor het vak en voor mijzelf, is thuiszorg Stieneke aangesloten bij een beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden nl de venvn.


 

Voor iedereen is thuis zijn een plek waar je je veilig wilt voelen. Of je nu jong bent, oud, met z'n tweeen of alleen, of een gezin hebt. Iedereen heeft behoefte aan geborgenheid, in z'n eigen leefomgeving.