Diensten

Zorg met warmte en begrip, zorgt voor veiligheid

Diensten

Als zelfstandig verpleegkundige sta ik voor persoonlijke aandacht voor uw welzijn. Mijn aandacht is niet alleen voor de zorg die gegeven wordt. Er is ook aandacht voor de woon-leefomgeving en de dagelijkse activiteiten. Een extra kwaliteit is dat Thuiszorg Stieneke een Autisme vriendelijk bedrijf is.

Naast mijn functie als verpleegkundige biedt ik ook mijn diensten aan om mensen met Autisme te coachen. zie ook Autisme

Ik heb veel ervaring met mensen die Autisme hebben, vanuit mijn werk als verpleegkundige, maar ook vanuit mijn direkte omgeving. Wat ik doe bij mensen met autisme is eigenlijk helemaal "niets", en toch is het veel. Het gaat vanzelf. Ik pas mij aan in hun situatie en probeer daarmee achter te komen wat iemand zijn/haar belang en interesse is, en misschien is er een missie wat iemand wil bereiken, of juist helemaal niet, dat is oke. Helemaal afhankelijk hoe iemand is.

 

Persoonlijke verzorging: Ondersteuning bij:

-  opstaan

-  wassen/douchen

-  aankleden

-  scheren

-  toilet gang

-  eten/drinken

 

Verpleegkundige Zorg voor:

-  wonden

-  stoma

-  nefrostomie katheter

-  blaas katheters/inbrengen

-  tracheastoma

-  laxeren

-  injecteren

-  medicijnen

-  aansluiting sondevoeding

-  palliatievezoerg

-  overige handelingen

 

Begeleiding; Ondersteunen van volwassenen, jong volwassenen en kinderen bij de dagelijkse activiteiten. Bij clienten met:

-  verstandelijke beperking.

-  autisme.

-  niet aangeboren hersenletsel.

 

Voor iedereen is thuis zijn een plek waar je je veilig wilt voelen. Of je nu jong bent, oud, met z'n tweeen of alleen, of een gezin hebt. Iedereen heeft behoefte aan geborgenheid, in z'n eigen leefomgeving.