Autisme

Autisme


Elk mens is uniek en waardevol. Zo ook mensen met Autisme


Voor de omgeving is iemand met autisme niet herkenbaar. Dit kan als nadeel hebben dat iemand met autisme overschat, of juist onderschat wordt. Waardoor de persoon met haar/zijn kwaliteiten niet tot zijn/haar recht komt in deze maatschappij. En zo niet leert ontdekken wat zijn/haar missie uiteindelijk is.


Afhankelijk van het IQ kan iemand met autisme de wereld om zich heen leren begrijpen. Veelal is het lastig om de wereld te begrijpen. Door goede coaching en hulp bij het verwerken van alle prikkels die op iemand af komt, kan er zeker een balans ontstaan, waardoor de persoon met autisme makkelijker een plaats vindt in deze maatschappij, waar hij/zij tot zijn/haar recht komt. Zie ook mijn website: voetreflex-plus.nl


Mijn missie is, om voor mensen met autisme veiligheid te bieden in een wereld vol prikkels, met als doel te zoeken naar de Missie voor iemand met Autisme.


Door mijn Missie om mensen met Autisme hun missie te laten ontdekken wil ik laten zien dat het niet om de Autist gaat, of iemand die een Autistische heeft, maar om iemand die Autisme heeft met mogelijkheden en kwaliteiten.

Kwaliteit bij Stieneke